Contact

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik hier

Werkwijze

Wij werken volgens onze eigen procedures. Meer weten?
Klik hier

Offerte

Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen?
Klik hier

Wandafwerkingen

Ook voor wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres, er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden op dit gebied. U kunt hierbij denken aan behangen van een wand of ruimte, wij adviseren u als professional graag over kleur en patroon/structuur van het behang en de bepalende stijl van een vertrek, samen met u als klant. Het blijft immers een geval van smaak en persoonlijke wensen..
Wij werken uitsluitend met professionele behangmerken en materialen.

Diverse wandafwerkingen ...Ook adviseren wij u graag over alle andere mogelijke wanddecoraties, zoals glasweefselbehang en schilderwerk en structuurverf/pleisters, als wel de afwerking van wanden in de oude stijl van de flappertechniek.

Ook kunt u het doel van een bepaalde sfeer in een ruimte uitstekend behalen met onze zeer uitgebreide collectie met ornamenten en sierlijsten, hiermee kunt u bijvoorbeeld in een handomdraai een nieuwbouw woning een sfeer van de jaren vijftig laten ademen. Met deze methode behaald u al snel een heel persoonlijke en sfeervol resultaat in een ruimte. U kan uit onze speciale sierlijsten stalenbox kiezen van retro, klassiek tot aan strak modern.

Laat u adviseren, echt voor ieder  wat wils..

 

 
U bent hier: Home Werkwijze Wandafwerkingen