Contact

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik hier

Werkwijze

Wij werken volgens onze eigen procedures. Meer weten?
Klik hier

Offerte

Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen?
Klik hier

Buitenschilderwerk

Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen fraai, maar straalt ook vooral vertrouwen uit. Het vertrouwen dat uw woning of bedrijfspand met liefde en zorg is behandeld.

COLOURS SCHILDERWERKEN  houd graag de kwaliteitsconditie van uw woning en/of bedrijfspand op peil, uw grootste bezit.

Daarom bent u ook voor buitenschilderwerk bij ons aan het juiste adres. In samenspraak met u als klant bekijken we graag wat precies gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud dat weggewerkt moet worden?, is het schilderwerk houtrotvrij?, is de kit/ stopverfafdichting van de ramen nog goed?, bestaat het schilderwerk uit oude versleten verflagen die verwijderd moeten worden?, zijn de houtverbindingen van de kozijnen nog in orde?, word er afgewerkt in hoogglans of zijdeglans of wordt er gebruikt gemaakt van een vochtregulerende verfsysteem, dit zijn allemaal zaken waar de professionele schilder op letten zal bij een inspectie.

Ook over het onderhoud in meerdere periodes kunnen wij u adviseren, het bijhouden van schilderwerk door de jaren heen is heel belangrijk, bepaalde zijden van een pand slijten eerder door invloed van zonlicht en regen, ook de stand van het pand en omgeving zijn van invloed hierop, en uiteraard ook het soort materiaal, houtsoort, die geschilderd wordt.

Regelmaat. Dat is het goede begrip voor een goed onderhouden pand, welke leeftijd deze ook hebben mag. Steeds meer huiseigenaren beseffen dat regelmatig onderhoud op termijn beter en vooral veel voordeliger  is dan achterstallig onderhoud.

 
U bent hier: Home Werkwijze Buitenschilderwerk