Contact

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik hier

Werkwijze

Wij werken volgens onze eigen procedures. Meer weten?
Klik hier

Offerte

Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen?
Klik hier

Project 10 - Behangwerk, Glasweefsel of Wandtextiel.

Wilt u een ruimte of een muur behangen, ook dan bent u bij ons aan het goede adres!. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden op dit gebied in vele designs en kleuren.

Wilt u een ruimte of een wand  gewoon behangen met een bepaald behang, zoals schuimvinyl, gewoon vinyl, of behangpapier?, in een bepaald patroon of in effendesign?, de keuze is groot hierin.. Een topper hedendaags is wel het aanbrengen van glasvlies op muren, dit omdat een muur in dit geval echt strak  afgewerkt kan worden in verschillende structuren met ieder gewenste kleur naar keuze, en makkelijk in de toekomst over te schilderen in andere kleuren.

 

Belangrijke pluspunten voor deze keus:

  • Het materiaal is enorm scheuroverbruggend, ideaal voor nieuwbouw panden!.., Nooit geen scheur meer zichtbaar op de muur!. En zeer waarde vast bij verkoop van het pand, ook dat is vaak een bepalende factor met de keus hiervoor.
  • Zeer strak uiterlijk van het geheel en kan tegen een stootje.
  • Makkelijk te schilderen nu en in de toekomst in ieder gewenste kleur.
  • Meerdere structuren leverbaar.
  • Nooit meer behangpapier van de muren afpulken!..
  • Makkelijk reinigbaar en ontbrandbaar.

Ook hebben wij indien gewenst een gamma aan mogelijkheden aan sier en afwerklijsten, welke een ruimte een geheel eigen sfeer geven. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden, wij leveren een groot scala aan professionele merken en kwaliteit hoge producten.

De keuze is zeer groot op dit gebied, wij adviseren u dan ook graag over dit alles met stalenboeken en voorbeelden over uw persoonlijke wensen en mogelijkheden.


Impressies Project 10

 
U bent hier: Home Onze projecten Project 10 - Behangwerk, Glasweefsel of Wandtextiel.