Contact

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik hier

Werkwijze

Wij werken volgens onze eigen procedures. Meer weten?
Klik hier

Offerte

Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen?
Klik hier

Een selectie uit onze portfolio !!

Project 1 - Buitenschilderwerk

Wij verzorgen graag voor u het buitenschilderwerk aan de particuliere woning, op deze woning is een dekkend verfsysteem toegepast, dit is in vrijwel ieder gewenste kleur toepasbaar.

 

Lees meer...
 

Project 2 - Binnenschilderwerk

Ook voor binnenschilderwerk kunt u uiteraard bij ons terecht, wilt u gewoon echt alles wit of valt uw keuze op een bepaalde kleur?. Met kleuren is vaak een heel verrassend en persoonlijk resultaat te behalen, wij adviseren u graag met gebruik van kleuren en mogelijkheden.

Lees meer...
 

Project 3 - Behandeling van houtrot

In de praktijk komt het regelmatig voor dat tijdens de opname van het schilderwerk houtrot wordt geconstateerd, indien dit zich aandient dan geen paniek, ook voor deze zaken bent u bij ons aan het goede adres, er zijn tegenwoordig kwalitatief zeer goede oplossingen op de markt qua producten en bewerkingsmogelijkheden om dit tegen een geringe kostprijs voor u in orde te maken. Hierbij denken we aan bijvoorbeeld het windowcare systeem.

Lees meer...
 

Project 4 - Bedrijven

Niet alleen gaat onze aandacht in de schildersmarkt uit naar particulieren klanten, ook voor bedrijven kunnen wij zakelijk veel betekenen. Zo denken wij aan het onderhoud van binnen en buitenschilderwerk van bedrijfspanden, welke op slimme wijze worden uitgevoerd, het werk van u en uw personeel moet immers ook doorgaan.

Lees meer...
 

Project 5 - Buitenschilderwerk

Hier ziet u een voorbeeld van een door ons onderhouden particuliere woning. Hierbij is gebruik gemaakt van een transparant verfsysteem.
Dit systeem is toe te passen in verschillende kleuren, hierbij denken we aan bijvoorbeeld de kleur eiken, teak, mahonie, beuken en vele anderen, echter wel aangepast aan de te behandelen ondergronden, iedere houtsoort heeft namelijk weer andere eigenschappen en looks.

Lees meer...
 

Project 6 - Veranda en tuinhuis

Tuinhuisjes en veranda’s zijn dikwijls gemaakt van zachtere houtsoorten, bijvoorbeeld vurenhout deze vragen dan ook om een andere bewerking dan timmerwerk in hardhout. Een vraag is weer, wilt u een dekkend of transparante verfsysteem?.

Lees meer...
 

Project 7 - Buitenschilderwerk

Hier ziet u een voorbeeld van een particuliere woning uitgevoerd in een dekkend verfsysteem. Vaak is omgeving een alles bepalende factor betreft de kleurkeuze van een object.

Hierbij denken we aan een bebost gebied, of midden in een woonwijk, staat uw pand in een rij of alleenstaand, dit zijn allemaal factoren die kunnen meewegen bij het bepalen van toe te passen kleuren.

Lees meer...
 

Project 8 - Vereniging van Eigenaren

Bent u een vereniging van eigenaren (Vve)?

Ook met een Vve van een appartementencomplex of gebouwen, zowel groot als klein, werken we graag nauw samen. Hier een voorbeeld van een appartementencomplex  te Geldrop.

Lees meer...
 

Project 9 - Schilderwerk aan buitengevels.

In steeds meer voorkomende gevallen worden de buitengevels van woonhuizen en bedrijfspanden geschilderd. Dit gebeurd dikwijls ter verfraaiing van objecten, maar ook ter bescherming. Ook hiervoor bestaan verschillende verfsystemen, dit komt door verschil in ondergronden zoals bakstenen/voegwerk, stucmuren. Wat vooral een rol speelt bij de keuze hierin is de hardheid en structuur van de stenen en voegen, zuiging van ondergronden  betreft hechtingen van het verfsysteem, zowel het vochtpercentage in de gevels is een belangrijke factor.

Lees meer...
 

Project 10 - Behangwerk, Glasweefsel of Wandtextiel.

Wilt u een ruimte of een muur behangen, ook dan bent u bij ons aan het goede adres!. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden op dit gebied in vele designs en kleuren.

Wilt u een ruimte of een wand  gewoon behangen met een bepaald behang, zoals schuimvinyl, gewoon vinyl, of behangpapier?, in een bepaald patroon of in effendesign?, de keuze is groot hierin.. Een topper hedendaags is wel het aanbrengen van glasvlies op muren, dit omdat een muur in dit geval echt strak  afgewerkt kan worden in verschillende structuren met ieder gewenste kleur naar keuze, en makkelijk in de toekomst over te schilderen in andere kleuren.

Lees meer...
 
U bent hier: Home Onze projecten