Contact

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik hier

Werkwijze

Wij werken volgens onze eigen procedures. Meer weten?
Klik hier

Offerte

Vrijblijvend een scherpe offerte ontvangen?
Klik hier

Glasbewassing

Vanaf heden zijn wij begonnen met een totaal nieuwe service naar de klanten toe.

TOTAAL ONDERHOUD is ons vak.

Wij zijn begonnen met glasbewassing van woonhuizen en bedrijfspanden. Deze service is geheel gericht op u als onze klant. Wij informeren u graag persoonlijk over deze nieuwe servic. We komen bijvoorbeeld eens in de zes a acht weken uw ramen wassen tegen een geringe kostprijs.

Tegenwoordig zit er om en aan een pand ook veel onderdelen van kunststof en Trespa delen zoals goot en daklijsten, U kent ze wel, deze zitten vaak hoog aan de gevel en zijn na jaren echt geheel vuil geworden door vocht en aanslag, echt een doorn in het oog, waarom laat men deze niet eens 1x per jaar geheel schoonmaken door de echte vakman? Ook over deze service informeren wij u graag.
Ook is er de mogelijkheid dat we tijdens deze beurt de goten eens na lopen en reinigen van oud blad en vuil.

Het voordeel van deze service is ook indien gewenst, we het totale schilderwerk tijdens deze werkzaamheden kunnen inspecteren als schildersbedrijf, en indien nodig u er op kunnen attenderen van onze bevindingen daarover en samen met u kijken wat er aan gedaan kan worden, door middel van een vrijblijvende offerte betreft schilderwerk.

Het mes snijd hier van twee kanten, uw huis wordt uiterlijk schoon bijgehouden en u komt betreft schilderwerk niet meer voor verassingen te staan, en dat alles bij 1 aanspreekpunt.
Vertrouwen is hier een mooi toverwoord voor!

WACHT NIET LANGER, INFORMEER NAAR UW PERSOONLIJKE MOGELIJKHEDEN EN VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN.

 

Vraag meteen een offerte aan

 
U bent hier: Home NIEUW!! Glasbewassing